18 травня 2024, субота

У Кіровограді відкрили перший літній табір для дітей з особливими потребами (ФОТО)

Сьогодні, 5 серпня, у Кіровограді відбулася довгоочікувана подія для дітей з особливими потребами та їх батьків. На території Свято-Успеньского Храму, що у парку Крючкова, відбулося урочисте відкриття православного табору «Джерельце Надії». Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Ініціювали відкриття першого у Кіровограді табору для дітей з особливими потребами ГО «Серце матері», спільно з об'єднанням ГО «Матерів дітей-інвалідів» та свянослужителем Свято-Успеньского храму Іваном Шемедюком.
Привітати організаторів з відкриттям табору завітали архієпископ Кіровоградський і Новомиргородський Іоасаф та громадський діяч, бізнесмен та меценат Андрій Райкович.
[widgetkit id=727]
Як повідомила кореспонденту Златополя голова ГО «Серце матері» Людмила Шукрута, табір працюватиме з 4 по 10 серпня.
«Для роботи з дітками ми запросили волонтерів з Волині, вони проводитимуть майстер-класи, ігри, конкурси та духовні бесіди. Для нас дуже важливо, щоб ці особливі діти не відчували себе відірваними від суспільства, а мали повноцінне життя»
Організатори зазначають, що унікальність табору полягає в тому, що створений він на благодійній допомозі кіровоградців, жодної копійки з міського бюджету виділено не було.
У Кіровограді відкрили перший літній табір для дітей з особливими потребами (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований