28 вересня 2024, субота

Кіровоградский співак здобув гран-прі на міжнародному фестивалі у Болгарії

Фіналіст телепроекту “Голос країни” кіровоградець Владислав Кашпуренко здобув гран-прі на міжнародному фестивалі “Зірка на хвилі” у Болгарії, пише інтернет-видання «Перша Електронна».
До Болгарії співак поїхав разом із колективом “Гльокляйн”, де виступив як сольний оперний співак. На фестиваль молодого, талановитого кіровоградця запросили завдяки його участі у інших проектах. А німецький центр – за те, що минулого року стали луреатами міжнародного фестивалю у Києві, де організатори “Зірки на хвилі” і оцінили рівень підготовки талановитих співаків. На конкурсі кіровоградці заспівали українською, німецькою та італійською мовами.Програма кіровоградського колективу настільки вразила та задовольнила вимоги журі, що колектив “Гльокляйн” удостоїли першого місця, а Владиславу Кашпуренко вручили найвищу нагороду фестивалю – гран-прі.
 
 
“Нам говорили, що ми дуже гарні й колоритні. Голова журі народна артистка Болгарії Мілка Андрєєва сказала, що це був найкращий виступ, який вона бачила» – розповіли наші конкурсанти. Також співаки висловили подяку за фінансову підтримку благодійному фонду народного депутата Станіслава Березкіна “Добротвір”. 
Нагадаємо, у конкурсі взяли участь таланти із шести країн світу (серед яких Україна, Росія, Молдова) –усього на конкурсі виступили близько 8 тисяч виконавців.
Кіровоградский співак здобув гран-прі на міжнародному фестивалі у Болгарії
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований