01 червня 2024, субота

У Кіровограді малеча змагалася в конкурсі на найкращий транспорт (ФОТО)

У суботу,  8-го серпня, у кіровоградському Дендропарку відбувся парад-конкурс дитячих візочків та велосипедів, організатором якого стала студія розвитку "Невгамовні", повідомляє кореспондент Златополя.
Студія розвитку "Невгамовні" любить влаштовувати різні цікаві заходи для маленьких непосид. Цього разу її представники вирішили організувати конкурс на найкращий "пересувний транспорт малечі". І дітям, і їх батькам довелось гарненько постаратися, адже для конкурсу потрібно було створити цільний образ для візка, його "водія" та "пасажира". Також була можливість допрацювати свій проект вже на самому конкурсі із реквізитів, наданих парком. 
 
 
Також кожен учасник мав трохи розказати про себе і свій візок чи велосипед. Були і звіздари, і феї, володарка власної машини, бджілка і маленька патріотка. 
[widgetkit id=741]
Найкращих обирали  члени журі, а саме представник спілки вірмен України у Кіровоградській області Араксія Хачатрян, якій обирати переможців допомагали власні діточки, представник служби прокату дитячих товарів "Бейбі Сервіс" Леся Тараненко, представник магазину дитячих товарів "Бембі" Ольга Дубовченко, арт-менеджер Дендропарку Анастасія Баннік та організатор – керівник студії розвитку "Невгамовні" Анастасія Шимченко. Саме журі і надавало учасникам подарунки. 
Окрему увагу та приз отримав маленький  Максим, який дуже полюбляє воду та купатися. Він вже з місяця плавав у ванночці, тому і на конкурсі вів власний корабель разом із юнгою-мамою.  
Також була відмічена півторарічна Олександра в дуже оригінальній українській гарбі. 
Найголовніші призи заходу від студії розвитку "Невгамовні" отримали бджілка-Іванка, яка оформила свій самокат у жовто-чорні кольори та прикрасила його лялькою-бджолою, а також ельфійська принцеса Поліна, яка вилетіла на своєму бойовому пегасі. 
Всі учасники отримали безкоштовні уроки у студії-організатора.
У Кіровограді малеча змагалася в конкурсі на найкращий транспорт (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований