17 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді бібліотека створює великий прапор України з паперових журавликів

Сьогодні, 21-го липня, Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського організувала молодіжну вуличну акцію до Дня незалежності України. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського постійно проводить акції та майстер-класи, спрямовані на виховання патріотизму у підростаючого покоління. Сьогоднішній день – не виключення. 
До Дня незалежності України працівники бібліотеки влаштували вуличну акцію, під час якої проводили дітям майстер-клас із створення жовто-блакитних листівок та прикрас. 
[widgetkit id=779]
Перехожі мали можливість лишити послання або привітання зі святом бібліотеці та іншим учасникам акції, повісивши листівку на ялинку. 
 
 
Маленькі читачі прикрасять майданчик перед бібліотекою своїми малюнками крейдою. А, найголовніше, за сьогодні організатори акції планують створити великий жовто-блактний плакат. Його особливість  в тому, що робитимуть його із жовто-блакитних паперових журавлів. Як їх робити також показують під час майстер-класу. 
До вечора всі журавлі мають скласти великий прапор України. 
У Кіровограді бібліотека створює великий прапор України з паперових журавликів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований