27 квітня 2024, субота

У Кіровограді розпочав роботу обласний форум працівників культури (ФОТО)

До Дня працівників культури у стінах Кіровоградського академічного музично-драматичного театру стартував форум працівників культури Кіровоградщини, інформує кореспондент Златополя з місця події. 
Окрім самих працівників галузі на чолі з директором департаменту культури ОДА Валентиною Животовською, участь у заході взяли голова облради Олександр Чорноіваненко та заступник голови ОДА Сергій Коваленко. 
"Нажаль країна довгі роки не виділяла достатньо коштів на заклади культури, забуваючи про їх важливість для українського суспільства. Зараз, у зв'язку з процесом децентралізації, ми маємо можливість самостійно, на місцевому рівні вирішувати як і в якому об'ємі фінансувати подібні заклади, виділяючи кошти на пріоритетні для галузі об'єкти. Вже цьогоріч ситуація може змінитись і лише від нас з вами залежить куди похитнуться шальки терезів: в бік покращення чи погіршення. Однак, я вірю в те, що ми з вами зробимо мудрий вибір та все зробимо правильно", – підкреслив Олександр Чорноіваненко.
Заплановано, що на форумі окрім вшанування кращих представників галузі культури Кіровоградської області буде розглянути ряд нагальних питань фінансуового забезпеченн та розвитку культури, а також підбито підсумки проробленої за рік роботи.
[widgetkit id=869]
У Кіровограді розпочав роботу обласний форум працівників культури (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований