02 травня 2024, четвер

Кіровоградщина обрала княгиню (ФОТО)

Феєрична “Кармен” від криворізької дизайнерки Тетяни Рибки відкрила конкурс на сцені театру Корифеїв, який щосезону показує найкращі вистави українських театрів. Цього вечора театр краси від модельної агенції “MIX Models” презентував кіровоградцям свою постановку – без антракту, без чітких дій, але з талановитими акторами, із головними ролями та чітко відшліфованим сценарієм. Про це повідомляє «Перша електронна».
Солістка “Кармен” – Даша Кащенко. Минулоріч красуня виборола корону “Княгиня Кіровоградщини 2014” на сцені театру. На Всеукаїнському етапі конкурсу – отримала титул “Княгиня Топ-модель України 2015”. Цього року Даша відкрила конкурс своїм дефіле у знаній колекції та посіла почесне місце у журі.
Театр танцю “Вуличний балет” із м. Олександрія презентували кіровоградцям кілька своїх ізюминок. Олександрійці запалили сцену барвистими постановками у контрастних стилях.
Контемп “Про що думає жінка” у виконанні представниць прекрасної статі  майже розпутав цей одвічний лабіринт. Висновок один: тільки жінка знає про що вона думає.
Vocal Band “Divine Voice” вразив гостей своїм талантом так, що деякі навіть не повірили, що колектив виступає наживо. Тому чоловікам довелось зімпровізувати акапельно одну композцію. Іспит “Divine Voice” склав на “відмінно”. “Хлопці, можете втащить тим, хто засумнівався у вашому таланті. Там вони – за сценою”, – підбив підсумки виступу ведучий Діма Крендель і оголосив наступний вихід учасниць.
Красу учасниць конкурсу “Княгиня Кіровоградщини 2015” не приховати під шикарними шубами, їх недоліки не знайти у відвертих купальниках, а індивідуальність не закрити однаковими нарядами, щоб показати вишуканість – не обов’язково одягати вечірню сукню.
Різний одяг для виходу учасниць – всього лиш декор для їх прекрасної зовнішності. Вони однаково шикарно виглядають у різному одязі.
“Візитівку” красуні відходили у фірмовому одязі “Княгині України”. Конкурсантки склали перше враження короткими текстівками про себе: хтось хвалився титулами, відзнаками, а хтось тим, що у характері.
Валерія Стеценко, до прикладу, увійшла до сотні Найкрасивіших жінок України за версією видання “Самые красивые женщины Украины”.
Українські костюми цього року на всіх дівчатах були однакові – підкреслювали стрункі талії та довгі ніжки. Яскравими квіточками виходу були вихованці молодшої групи модельної агенції  “MIX Models“. Юні красуні та досвідчені учасниці разом наповнили залу атмосферою свята Івана Купала.
Як представниці прекрасної статі, дівчата попіклувались про зовнішній вигляд Кіровограда. Велика частина учасниць озеленили місто квітами, поставили лавочки для відпочинку. Також учасниць турбують проблеми безхатченків – благородні красуні побудували їм житло. Одна учасниця сказала, що підтримуватиме Кіровоград таким чистим і прекрасним, яким він є – певно, глядачі не вірять у сучасну чистоту міста, адже її відповідь за жарт.
Переможницею інтернет-голосування стала Вікторія Кучеренко. Дівчина всього на 100 голосів випередила свою найближчу конкурентку Аліну Лисенко.
 
 
Минулого року журі не змогло визначитись із єдиною Княгинею. Навіть підрахувавши бали, журі довго не могло прийняти рішення, яка ж із учасниць гідна представляти Кіровоград на Всеукраїнському конкурс краси Княгиня України. Врешті решт, голова журі, генеральний продюсер конкурсу «Княгиня України 2015», Олександр Главацький прийняв рішення, що у Кіровограді буде обрано дві княгині, які візьмуть участь на всеукраїнському конкурсі краси та грації, але предсталятимуть різні міста. Красою Кіровограда буде  володарка титулу Княгиня Кіровоградщини Олена Юрченко. А донеччанка Дарина Кащенко, яка з родиною переїхала зі Сходу до Кіровограда, буде відстоювати честь рідного Донецька.
 
[widgetkit id=886]
 
Фото – Перша електронна газета.
Кіровоградщина обрала княгиню (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований