16 травня 2024, четвер

Автостопом наосліп. У Кіровограді пройшла зустріч із Ігорем Філіповим та Наталею Севастьяновою

В кіровоградській обласній бібліотеці ім. Чижевського пройшла зустріч з двома слабозрячими мандрівниками – Сергієм Філіпповим та Наталею Севастьяновою, інформує кореспондент Златополя. 
Сергій вже відомий кіровогоградцям філософ, журналіст-фрілансер та мандрівник-автостопер, котрий цього року австотом добирався до Соловків. Наталя ж вперше мандрувала подібним чином, що й не дивно, враховуючи сліпоту дівчини.
Мандрівники розповіли про подорож до Грузії, котра стартувала 15 вересня з Кіровограда. Кажуть, автостопити по території України, Росії та Грузії доволі легко, хоча, звичайно, в кожній країні є своя специфіка. В Грузії наприклад дуже розвинена автостопна культура. 
"Зупиняється мало не кожна третя машина, більше того, інколи зупинялись навіть ті кого ми не зупиняли та пропонували різноманітну допомогу. Запевняю, усі розповіді про грузинську гостинність не перебільшення", – розповідає Наталя. 
[widgetkit id=898]
Загалом подорож котра приходила через Полтаву, Харків, Бєлгород, Ростов та більш ніж десятку міст та сіл Грузії, тривала майже два тижні та залишила лише найкращі враження.
Автостопом наосліп. У Кіровограді пройшла зустріч із Ігорем Філіповим та Наталею Севастьяновою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований