16 травня 2024, четвер

У Кіровограді кіборг відкрив дитячий майданчик (ФОТО)

Радість. Посмішки. Щасливі обличчя. Для дітей, які проживають на мікрорайоні Лелеківка у Кіровограді, відкрили дитячий майданчик відпочинку з каруселями, який був встановлений за ініціативи кандидата в депутати Кіровоградської міської ради, військовослужбовця третього окремого полку спецпризначення В’ячеслава Ізотова («Батьківщина»). Про це повідомляє кореспондент Златополя. 
Окрім самого кандидата, на відкриття завітали громадський діяч та кандидат в депутати Кіровоградської обласної ради Ігор Козуб («Батьківщина») та голова квартального комітету. 
 
 
Нові ігрові споруди прийшлися до душі усім малюкам, адже задовольняють смаки кожної дитини. Для найменших малюків встановили гойдалку, для найспритніших – м’який модуль, та облаштували територію для гри у вуличний футбол. Відтепер усі діти району зможуть весело та корисно провести своє дозвілля. 
Звертаючись до гостей свята В’ячеслав Ізотов наголосив, що головне для нього – це довіра людей, інтереси яких він відстоюватиме у міській раді, навіть якщо вони будуть суперечити інтересам партії.
У Кіровограді кіборг відкрив дитячий майданчик (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований