18 травня 2024, субота

У Кіровограді на “Відкритому мікрофоні” розказували про хліб, коней і видовища (ФОТО)

Учора, 23-го жовтня, у нічному клубі "Распутін" в Кіровограді пройшов другий "Відкритий мікрофон", організваний стендап-клубом "STAND-UP 0522", написала кореспондент Златополя.
Кіровоградський стендап-клуб "STAND-UP 0522" продовжує шукати собі перспективних резидентів, які пишуть свій, особливий і якісний, гумор. Знаходили такий "неогранований алмаз" за допомогою вечора "Відкритого мікрофону". 
На "Відкритий мікрофон" може подати заявку кожен бажаючий. Редактуру учасники не проходять, проте їх попереджають про те, що їх монологи повинні бути цензурними, адекватними, а також тривати не більше 5 хвилин. Цього разу у "Відкритому мікрофоні" взяло участь 6 учасників. 
Олександра Гонтар розповіла про нюанси роботи у "общєпіті", Євгеній Куйбіда уявляв, як то воно, мати замість машини коня: "Зупиняє тебе гаїшник, а ти йому – це не транспортний засіб, це мій друг кінь Серьожа!". Олександр Гукайло розповідав про своє особисте життя, а також подарував резидентші "розочку", зроблену з пляшки. 
Аліна Волкова, як і минулого разу, епатувала публіку своїми відвертими розповідями – цього вечора вона розповідала про те, як це бути донькою вчительки. 
[widgetkit id=914]
Наступний тур полягав у тому, аби за одну хвилину продумати невеличкий виступ на задану тему. Теми були різні, наприклад "мій дід пікапер", "що я робитиму, якщо одного ранку я прокинусь, а всі чоловіки зникли", "борсуки в Макдональдзі" тощо.
 
 
У другий тур журі вибрали Аліну, Євгенія, Анюту Панченко та Маскима Кондратенка. Двоє останніх, як раз і стали фаворитами вечора, тому вони потрапили у третій тур, де на задану тему потрібно жартувати одразу, без підготовки. Висловлюючись літературно, можна сказати, що "червоною ниткою пройшла крізь всі монологи Максима тема хліба". Хлопець розмірковував про те, що хліб кращий за дівчину, адже коли в тебе є хліб, то він не ниє "купи хліба", бо він і є хліб. Також цікавими були розповіді хлопця про мажорів і покупки одягу на базарі. 
Але не будемо відкривати вам всі карти, адже Максима ви зможете почути на наступному вечері "STAND-UP 0522", як і переможницю вечора – Аню Панченко. Журі, яке складалось із резидентів "STAND-UP 0522", було дуже складно обрати переможця, та юна леді, яка розповідала про тонкощі роботи оператором, зачепила теми дивних прізвищ, неадекватних людей, яким намагається продати товар, а також тему свого особистого життя, змогла зібратись на імпровізації, розповісти про методи народної медицини своєї бабусі, яка каже онучці в будь-якому незрозумілому випадку прикладати капусту до лоба, отримала перемогу.
Дівчина отримала зібрані у залі гроші, а саме 175 гривень 30 копійок, а також, разом з Максимом запрошена на репетиції "STAND-UP 0522" з перспективою виступу на наступному вечері. А він відбудеться уже наступного четверга, 29 жовтня в НК "Распутін". Початок – о 20-00. Приходьте!   
У Кіровограді на “Відкритому мікрофоні” розказували про хліб, коней і видовища (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований