28 квітня 2024, неділя

Як кіровоградці гарбузи переводили (ФОТО)

Вчора, 30-го жовтня, на головній площі Кіровограда пройшов флешмоб та конкурсна програма до святкування Хелловіна, повідомляє кореспондент Златополя.
Вчора найвеселіші кіровоградці вирішили відсвяткувати Хеллоувін разом, зібравшись на головній площі міста. Точніше кажучи, "тусовку" зібрали адміністратори пабліку "Підслухано в Кіровограді". 
Готуватись до масштабного свята почали завчасно: підписники старанно продумували собі образи, адже у програмі передбачались конкурси та лотерея. Аби взяти участь у лотереї, потрібно було купити квиток всього лише за 3 гривні та прийти на площу.
Святкування було розпочато великим флешмобом – викладання Джека із свічок. 
З вигляду перехожих у вечір 30-го жовтня, можна було помітити, що багато хто з надзвичайним креативом поставився до свята – були як шикарні костюми та професійний грим, так і окремі осибистості, які вирішили, що недбало зафарбовані чорним очі та намальована кров біля рота це вже і є костюм на Хелловін.
[widgetkit id=926]
Адміністрацією "Підслхано в Кіровограді" було проведено конкурс на найкращий костюм, грим та Джека (гарбуз). Були і відьми, і медсестри, мисливці за привидами, наречені (до речі, як раз наречена і отримала головний приз). Найпопулярнішим образом цього року став зомбі – більшість кіровоградців малювали собі на обличчі посмішку зі швами, або щось, що нагадувало череп. Переможці конкурсів та лотереї отримували сертифікати на відвідання кіровоградських закладів. 
{youtube}v=pLULAXfeEok{/youtube}
Учасникам заходу було до смерті весело, а особливо перехожим, які не знали, що сьогодні у світі щось святкують. 
Як кіровоградці гарбузи переводили (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований