20 квітня 2024, субота

Прокурори Кіровоградщини відзначають професійне свято

У переддень Дня працівників прокуратури урочистості з нагоди професійного свята відбулися в приміщенні обласної прокуратури. Участь у заході брали голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської обласної ради.
– Від імені депутатського корпусу обласної ради дозвольте привітати вас. На депутатах місцевих рад лежить величезна відповідальність, тому що нас обирають люди. На вас же лежить ще більша відповідальність, адже люди вірять працівникам прокуратури, що врешті-решт запанує законність, яка вкрай необхідна нашій державі. Я впевнений, ваша команда здатна зробити так, щоб люди відчули панування закону і справедливості, – звернувся до присутніх Олександр Чорноіваненко, а також додав, що в умовах реформування працівники прокуратури мають можливість себе проявити: показати свої здібності і фаховий рівень, а найголовніше показати результат.
Наказами Генерального Прокурора України окремих працівників прокуратури Кіровоградської області заохочено нагородами та відзнакам. У свою чергу, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко вручили працівникам прокуратури області відзнаки обласної ради та обласної державної адміністрації.
Прокурори Кіровоградщини відзначають професійне свято
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований