30 вересня 2024, понеділок

Кіровоградці поїдуть взимку на Дніпро читати книжки

На вихідних з 22 по 24 січня кіровоградці організують на березі Дніпра зимовий book camp "Read and Trvel". Про це сьогодні під час прес-конференції у Кіровоградському прес-клубі повідомили організатори заходу – Сергій та Ірина Ткаченки, пише кореспондент Златополя.
Окрім Ірини та Сергія, які вже не вперше організовують подібні медіакемпи, співорганізаторами заходу стали місцеве видавництво "Імекс" та екстрім-клуб "Ekvitas".
Хоча родина Ткаченків не вперше організовують тренінги для молоді, студентства та усіх охочих, новий проект відрізняється від попередніх. Хоча б тим, що проходитиме взимку, що досить нетрадиційно для таких заходів.
У програмі кемпу. окрім традиційних їжі на вогні та душевного спілкування, зустрічі з відомими журналістами. передпрезентація перевидання від "Імексу" "Вулицями рідного міста", тренінги та ігри від екстремалів, воркшопи, кіноклуб, цікаві літературні ігри та квести.
– Ми збираємо активних і неординарних людей, які люблять книги. – розповідає Сергій Ткаченко. – Ми маєм за ціль зібрати однодумців, зібрати  цікавих і неординарних людей і провети разом декілька днів. Наша мегазадача – показати приклад, що це може зробити кожен.
-Наша мета була зробити цей кемп доступним для загалу і зробити проект, який буде працювати і після закінчення табору. 
Завдяки родині Ткаченків, Кровоград на карті України отримує статус міста культурного і активного. Зокрема, уже є домовленість про проведення медіакемпів на острові Хортиця цього літа, спільно із запорізькими науковцями та студентами. 
Про популярність заходів, які організовують Ткаченки, свідчить той факт, що практично усі місця на дніпровсьийтабір уже зайняті, а висловили бажання прийняти участь навіть чиновники різних мастей.
Для бажаючих усе ж спробувати потрапити на чудовий уік-екнд – потрібно перейти за цим посиланням.
Кіровоградці поїдуть взимку на Дніпро читати книжки
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований