03 жовтня 2024, четвер

У кіровоградській бібліотеці показуватимуть кіно та проведуть майстер-клас

У Кіровограді бібліотека імені Чижевського запрошужє читачів не тільки користуватися власними фондами, а ще й переглянути кіно та взяти участь в майстер-класі. Про це Златополю повідомили в самій бібліотеці.
20 січня о 15.00 у кіноклубі «Екран» відбудеться показ фільму «Море кличе», знятий режисером Володимиром Брауном. 
Катерина Чумак, вдова чорноморського моряка, ростить чотирьох синів. Діти загиблого моряка вирішують присвятити своє життя морю. Двоє плавають на одному сейнері. Один з них – капітан, другий мріє про далекі береги і намагається ігнорувати накази капітана, але незабаром зрозумівши, що так він нічого не доб'ється, бере уроки мужності і порядку у старшого брата. Молодший братик  шкідливий п'ятикласник Тімка – теж коли-небудь стане капітаном, а поки вирішує залишити матір у спокої і влаштуватися юнгою на корабель…Запрошуємо до перегляду;
21 січня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться майстер-клас Людмили Кривенко з виготовлення ляльки-мотанки. Запрошуємо до участі всіх, хто бажає виготовити своїми руками ляльку.
З собою мати: білу тканину – для голови ляльки, нитки міміне та гарний настрій (обов'язково!).
Вхід вільний!
Бажаєте вільно спілкуватися англійською – приходьте до бібліотеки, у відділ документів іноземними мовами. Запрошуємо усіх кіровоградців, щодня, крім вихідних, о 17.00 відвідати безкоштовний клуб розмовної англійської мови.
ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ – ВІЛЬНИЙ
Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
У кіровоградській бібліотеці показуватимуть кіно та проведуть майстер-клас
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований