25 квітня 2024, четвер

У Кіровограді презентували фільм про героя Небесної Сотні (ВІДЕО)

Сьогодні, 20 лютого, у Кіровограді відбулася прем’єра документального фільму «Чміль», присвяченого життю  і трагічній загибелі Героя Небесної Сотні, Героя України Віктора Чміленка.
Великий зал кінотеатру «Портал», розрахований на 350 місць не міг вмістити усіх бажаючих побачити стрічу, зняту Ігорем Токарем та Олексієм Цокаловим. Серед глядачів, які ладні були дивитися фільм стоячи, сидячи на підлозі – друзі Віктора Чміленка, побратими, майданівці, колеги-фермери, земляки з Бобринеччини, чиновники і військові, школярі, науковці та громадські активісти. Багато з них стали героями фільму. 
40 хвилин документальних кадрів і спогадів просто не можуть залишити байдужими. Благо, сльози глядачів могла приховати темрява кінозалу. Історії, спогади людей, яких з Віктором Чміленком пов’язала міцна багаторічна дружба чи коротке, але знакове, знайомство стають у фільмі історією «звичайного героя», історією життя, відданого на благо Батьківщини.
[widgetkit id=1157]
Автори фільму  – журналіст Ігор Токар і активіст Олексій Цокалов – почали роботу над ним у вересні минулого року і, як самі зізнавалися, дуже боялися, що під час прем’єри в залі буде мало людей. Їхні страхи були даремними. Глядачі переповненої зали побачили дійсно душевний, щирий і правдивий фільм про Людину, яка душу й тіло поклала за нашу з вами свободу.
Автори «Чміля» безкоштовно поширюють свій фільм, аби його могли побачити якомога більше людей. Переглянути його ви можете на нашому порталі:
{youtube}v=YZLWD8QjOXw{/youtube}
Під час показу фільму його автори збирали кошти на встановлення табличок з ім’ям Героя на вулиці, що названа в його честь. Мабуть, у влади на це не вистачило коштів. 
У Кіровограді презентували фільм про героя Небесної Сотні (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований