25 квітня 2024, четвер

У Кірвограді під час фільму про Героя Небесної Сотні зібрали 8 тисяч гривень

Під час презентації фільму "Чміль" у Кіровограді було зібрано близько 8 тисяч гривень, що витратять на встановлення табличок на будинках по вул. Віктора Чміленка. Про це "Гречці" повідомив Олексій Цокалов, один із авторів фільму.
Перед початком показу автори стрічки повідомили про початок збору коштів на таблички, що будуть встановлені на будинках по вул. Чміленка. Кошти збирали до спеціальної скриньки і після закінчення фільму.
Наразі таблички встановлені лише на відрізку від вулиці Жовтневої Революції до Пашутінської. 
Найближчим часом за зібрані кошти під час показу стрічки буде закуплено нові знаки, що будуть встановлені на іншій частині вулиці, що проходить від Пашутінської і до кінця. 
Нагадаємо, після закінчення Революції Гідності вул. Дзержинського в Кіровограді було переіменовано на честь Віктора Чміленка, який загинув 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській від кулі снайпера. Наприкінці березня, напередодні відзначення 40 днів з дня загибелі євромайданівця, на будинках вулиці Віктора Чміленка з'явились перші таблички. Кошти на їх встановлення збирали колеги загиблого – фермери Бобринецького району.
У Кірвограді під час фільму про Героя Небесної Сотні зібрали 8 тисяч гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований