26 квітня 2024, п’ятниця

Нелегка дорога в АТО – розповідь олександрійських волонтерів

Нещодавно волонтери Олександрійського підрозділу «Всеукраїнського союзу ветеранів АТО» доправили допомогу прикордонникам, які базуються на контрольному впускному-випускному пункті в селі Пищевик. 

Першим, що можна відзначити є кількість блокпостів, які зустрічаються по дорозі в зону проведення антитерористичної операції, їх кількість росте у відповідності до близькості до сходу.

На деяких з таких постів документи перевіряють у всіх водіїв, та і чергують на них зокрема військові збройних сил, на інших же де перевірка відбувається вибірково чергують працівники поліції та автоінспекції.  В основному при в’їзді в зону АТО головним питання на постах є – «З якою метою їдете в АТО ?», по дорозі ж додому це питання змінюється на інше за формою і суттю – «Чи везете щось заборонене ?»

Показовим є те, що більше уваги приділяють мікроавтобусам, така ситуація виникла під час останньої поїздки волонтерів олександрійського підрозділу «Всеукраїнського союзу ветеранів АТО», коли першим легковий автомобіль пропустили без жодних питань та зауважень, а ось мікроавтобус волонтера з Олександрії Сергія Качинського вирішили оглянути.  При тому весь процес спілкування і навіть огляду автомобіля відбувається за всіма правилами чемності та культури, навіть не поскаржишся, все так, як і повинно бути. 

Досить багато нарікань викликає стан доріг, при тому в будь якому напрямку, що через Харківщину, що в Дніпропетровському напрямку. В деяких місцях автодороги через Запорізьку та Дніпропетровську область їхати більш ніж 40 кілометрів взагалі не можливо. 

Також інколи досить важко дістатись до потрібних місць, адже деякі дороги можуть бути закритими, як в ситуації з нашою поїздкою. Їхали по навігатору по одній дорозі, а вона виявилась закритою, тому довелось об’їжджати за декілька кілометрів, – розповідає Олександр Давидов, активіст організації «Всеукраїнський союз ветеранів АТО.

 

Нелегка дорога в АТО – розповідь олександрійських волонтерів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований