26 червня 2024, середа

У Кіровограді провели спортивне свято для усієї сім’ї (ФОТО)

Суботній ранок кіровоградські школярі та їхні родини провели не в квартирах за переглядом телевізора, а в активному русі – долучившись до спортивного свята "Мама, тато, я – спортивна сім'я", котре у стінах школи №8 організували депутати міськради від «Батьківщини» Юрій Гребенчук та Олександр Цертій, повідомляє кореспондент «Златополя».
Долучитись до змагань вирішило  7 команд: "Дружба", "Бінго", "Мама,тато та діти", "Соколята","Міцні хлопці", "Дружбани з Озерки", "Смайлики"  та "Блискавка". Остання команда, до речі, складалась з сім’ї вимушених переселенців з Донбасу, котрі знайшли свій другий дім на Кіровоградщині. 
Незважаючи на досить ранній час та вихідний день, повболівати за своїх рідних та друзів зібралась чимала кількість бажаючих, тож галас під час проведення змагань стояв неймовірний. 
[widgetkit id=1163]
Окрім депутатів, що зорганізували дане свято, оцінювали виступи учасників змагань Іго Вахнік – депутат Кіровської районної ради та Ігор Яковлєв – директор школи №8.
Перед початком змагань Олександр Цертій звернувся до учасників змагань та вболівальників з коротенькою провомою в котрій підкреслив важливість проведення подібних заходів на постійній основі: 
«Запорука здорового суспільства – здорові, активні та спортивно розвинені діти. Тож подібні змагання це не просто розвага, це чудова нагода привити дітям любов до спорту, а батькам нагадати про необхідність більш активної участі в житті власної дитини».
У підсумку переможцями змагань стала команда «Дружба», однак приємні подарунки та сюрпризи очікували на усіх учасників заходу. 
 
У Кіровограді провели спортивне свято для усієї сім’ї (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований