19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградські гумористи виступили на гала-концерті “Київської Ліги сміху”

У суботу, 27 лютого, у Києві проходив фестиваль «Київської Ліги Сміху». На конкурс подавали заявки більше 40 команд з усієї України, але у гала-концерт потрапили лише 21. Серед них і кіровоградці – творчий колектив «Наївність».
14 тренерів обирали собі по 2 команди. На жаль, кіровоградська «Наївність» не потрапила у сезон, проте команда збирається і далі підкорювати вершини гумору.  Кіровоградці отримали запрошення взяти участь у фестивалях «Ліги сміху» в інших містах.
“Київська Ліга Сміху – один із регіональних підрозділів Ліги Сміху, що виходить на 1+1. Ми поїхали до Києва, тому що знали, що там цього року буде дуже сильний сезон. Хотіли пробитися в нього, попрацювати з редакторами Ліги – Іллею Дерменжі та Сергієм Бібіловим. Про них чули тільки позитивне і переконалися у тому, що це правда – це дійсно професіонали, які не “ріжуть по-живому”, а допомагають команді, направляють її. За тиждень у Києві (це не рахуючи місяця підготовки в Кіровограді) ми поставили хороший, по нашим міркам, виступ – витиснули все, що могли на даний момент з колективу, але, як бачимо, цього виявилося замало.
Разом з тим, кожен з днів, проведених на “Київській Лізі сміху» – це величезний досвід, досвід творчої, командної роботи, – розповідає капітан команди «Наївність» Володимир Кондрашов. – Після поразки в Києві ми не збираємось зупинятися – 10 березня наша команда зіграє в фіналі Першої Полтавської ліги КВН, а наприкінці березня ми знову будемо пробувати свої сили в одній із найсильніших ліг КВН України – “ВОСТОК.ЮА” (минулого року ми зупинилися в ній на півфіналі). Крім того, фестиваль в Києві показав, що команда потребує певного переформатування і, можливо, в новому форматі ми покажемося ще в цьому сезоні  «Ліги сміху» в Одесі (мали приємний і позитивний досвід роботи з її організаторами в минулому році) чи Харкові (просто любимо це місто і цих глядачів) – все залежить від наших фінансових можливостей і графіку учасників колективу. Кожній команді-початківцю я б рекомендував почати штурм “телика” з того, щоб пробиватися в регіональні «Ліги сміху», адже це новий цікавий формат, новий і якісний підхід до команд і матеріалу, це якісний продукт, який роблять люди, які дійсно цим горять.
Наша команда висловлює величезну подяку народному депутатові України Станіславу Березкіну за те, що він повірив в нас і підтримав. Ми аж ніяк не плануємо завершувати “підкорення гумористичних вершин” (як би це пафосно не звучало), будемо рости над собою і дуже добре, що знайшлися люди, які нас підтримують в цих прагненнях».
Бажаємо успіху хлопцям у підкоренні гумористичних вершин. І хороших спонсорів!
Кіровоградські гумористи виступили на гала-концерті “Київської Ліги сміху”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований