30 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому бібліотека для юнацтва запрошує на заходи

З 27 березня  по 2 квітня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідати книжкові виставки та масові заходи.
У бібліотеці продовжують діяти виставки – «Усе життя – театр» (до Міжнародного дня театру) (відділ мистецтв); «Стежинами жіночих письменницьких доль» (відділ популяризації книги); «Туберкульоз як інфекційна хвороба і соціальна проблема» (відділ популяризації  книги); «Світоч музики: Микола Лисенко» (відділ мистецтв); «Висока мудрість й висока духовність слова» (відділ популяризації книги».
А також пройдуть такі масові заходи:
27 березня о 13.40 відбудеться чергове засідання клубу «Дивосвіт». В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Квіти в стилі канзаші» від майстрині Неділько Г.І.  Канзаші (або в більш правильній транскрипції "кандзасі") (яп. 簪) – слово, яке в сучасному світі має два значення. На своїй батьківщині воно означає "жіноча прикраса для волосся, яку носять із кімоно". В Європі – "техніку рукоділля, засновану на складанні особливим чином шматочків тканини". 
28 березня о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть тренінг «Добрим бути просто». Мова буде йти про доброту, милосердя, чутливість, адже в наш час люди забувають про добро, стали егоїстичними, злими, жадібними і несправедливими. Практичні командні заняття навчать учасників буди добрішими, посміхатися та говорити одне одному тільки приємні слова.
29 березня о 14.30 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть тренінг «Ми за здоровий спосіб життя». Сьогодні в суспільстві все більше людей борються за здоровий спосіб життя. Вони не палять, займаються фізкультурою, не їдять шкідливих продуктів. Їх головна мета – зберегти здоров'я, щоб бути активними та довше жити. На скільки активними будуть учасники тренінгу – ми це побачимо!
30 березня о 13.30 на відвідувачів чекатиме конкурсна програма «Ми проти паління». У наш час боротьба з курінням є не тільки медичною, а й соціальною проблемою. Не зважаючи на існуючі заходи проти вживання тютюну, значних успіхів у його подоланні поки що не досягнуто. Ця шкідлива звичка міцно утримується в побуті людей і продовжує розповсюджуватись. Тож давайте подолаємо її разом!
30 березня о 13.45 працівники відділу популяризації книги проведуть тренінг «Мистецтво спілкування». Під час тренінгу учасники навчяться культурі спілкування у повсякденному житті, моральним основам культури поведінки в колективі, культурі мовлення, взаємоповазі, слухати один одного та робити висновки.
Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. 
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.
Ілюстрація – aquatek_filips – LiveJournal.com
У Кропивницькому бібліотека для юнацтва запрошує на заходи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований