05 жовтня 2024, субота

Бібліотека для юнацтва запрошує відвідати виставки та масові заходи

З 10 по 16 квітня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує відвідати книжкові виставки та масові заходи, повідомляє Златопіль.
Книжкові виставки: 
До Всесвітнього Дня Землі в бібліотеці будуть оформлені тематичні виставки: 
з 10 квітня – «Природи чудеса, натхнення і краса» та «Коли співає дерево». Для кожної людини, яка щиро любить рідну землю, її природа – найчарівніша у світі. 
з 12 квітня – «Мистецька спадщина Івана Кавалерідзе», присвячена 130-ій річниці від дня народження українського скульптора, кінорежисера та  драматурга. Світло і тінь на виразних обличчях, пластичність фігур створювали переконливу динаміку кадру, який, на перший погляд, здавався статичним. Про всю унікальність цієї постаті ви дізнаєтесь завітавши до відділу мистецтв, де і буде оформлено виставку;
з 13 квітня – «Чисте довкілля – здорова нація», присвячена Дню довкілля. Головна мета свята — це підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища. Виставку буде оформлено у відділі абонемента. 
з 13 квітня – «Великдень – найбільше християнське свято». Переглянувши виставку користувачі бібліотеки можуть ознайомитися  з українськими звичаями та обрядами, пов’язаними з циклом Великодніх свят, з історією свята,  традиціями його святкування в Україні та світі.
Масові заходи:
10 квітня о 15.00 – еко-година «Екологічні проблеми Кіровоградщини» . Працівники відділу популяризації книги розкриють найбільш гострі екологічні проблеми нашої області: стан атмосферного повітря, зберігання, обробка та утилізація відходів, стан річки Інгул та інші. 
11 квітня о 8.00 – туристична подорож «Небачені красоти України»». Просторі степи, мальовничі гори, прекрасний краєвид струмків із невеличкого пагорба – усім цим може похвалитись наша країна – Україна. Саме про найпривабливіші куточки нашої країни розкажуть в рамках заходу працівники відділу мистецтв.
11 квітня о 12.00 та 13 квітня о 13.00 – майстер-клас «Писанка в техніці декупаж». На відвідувачів чекає екскурс в старовинну українську традицію розпису яєць в цікавій техніці декупаж. За допомогою бібліотекарів учасники також зможуть самі зробити писанку, яка стане гарною прикрасою на святковому столі та Великодньому кошику чи унікальним подарунком для близької людини. 
12 квітня об 11.00 – слайд-бесіда «Цей безцінний скарб – писанка». Дослідники вважають, що українська писанка має понад 100 символічних малюнків. Більше про писанку дізнаються усі відвідувачі заходу.
12 квітня о 14.00 – кулінарний батл «Майстер-шеф». У справжній кулінарній битві змагатимуться  команди учнів Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг та Кіровоградського професійного ліцею № 2 ім. Єгорова, що навчаються за спеціальністю «кухар». Оцінюватимуть кулінарну майстерність кухарі-професіонали. Тож, на відвідувачів чекає максимум смачних та цікавих випробувань учасників, професійні майстер-класи та тематичні книжкові виставки.
13 квітня о 13.45 – тренінг «Мистецтво спілкування». Працівники відділу популяризації книги навчать учасників тренінгу конструктивному спілкуванню, правилам і прийомам ведення бесіди і дискусії. Тренінг покликаний за допомогою практичних вправ покращити комунікативні навички, допомогти знайти спільну мову з оточуючими, навчити мистецтву вирішення конфліктів.
13 квітня о 14.00 – слайд-бесіда «Небезпека в Інтернеті». Про те як захистити себе та свою особисту інформацію піде мова під час заходу.
13 квітня о 15.00 – book-круїз «Моя улюблена книга». Учасники заходу дізнаються про різні жанри книг, про новинки сучасної літератури та обговорять свої літературні вподобання.
Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. 
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.
Ілюстрація – booksonline.com.ua 
Бібліотека для юнацтва запрошує відвідати виставки та масові заходи
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований