29 квітня 2024, понеділок

Лялькарі з Кропивницького розважали дітей в оздоровчих таборах області (ФОТО)

Впродовж червня-липня колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок обслуговував дітей, які відпочивали у пришкільних та оздоровчих таборах області (Вільшанського, Петрівського, Маловисківського, Новоукраїнського, Знам’янського, Долинського, Бобринецького, Світловодського, Новгородківського та Кіровоградського районів). 
Про це Златополю повідомили в КАОТЛ.
Крім показу найпопулярніших вистав, повчальні моменти яких обов’язково стануть у нагоді юним глядачам, лялькарі випробовували  відпочивальників у веселих іграх, конкурсах і вікторинах, що у свою чергу створювали дітям гарний настрій і відчуття свята. 

А у неділю, 10 липня, у приміщенні театру зібралися близько сотні дітей різних пільгових категорій, які перебувають на обліку Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, вихованців дитячого будинку «Наш дім», а також діти учасників АТО, що проводять літній відпочинок вдома. 
Після перегляду вистави «Мийдодір» за К.Чуковським, до глядачів завітав у гості один з найулюбленіших мультяшних персонажів – кумедний фіксик Нолик. Малеча із задоволенням грала і розважалася з казковим гостем. А на останок усі бажаючі сфотографувалися з добрим фіксиком та отримали солодкі гостинці. Додому поверталися радісні і щасливі.
Фото – КАОТЛ
Лялькарі з Кропивницького розважали дітей в оздоровчих таборах області (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований