01 травня 2024, середа

У Кіровограді кандидат в депутати розповів про жорстку боротьбу і погрози опонентів

8 жовтня у Кіровограді в  ІЦ “Перевесло” відлубалсь прес-конференція кандидата в депутати по 102 округу Андрія Лавруся. Про це повідомляє Златопіль. 
У ході прес-конференції кандидат розповів про чорний піар,погрози зі сторони опонентів та про зловживаня при проведенні агітаційної кампанії на 102 окрузі. 
За словами кандидата, по його округу розпочали фальсифікації та підкуп виборців за старими “схемами влади Януковича”
Також кандидат в депутати розповів,що 25 вересня у ноього відбулась зустріч з кандидатом Вадимом Бондарем, “технічним кандидатом соратника Черновецького Олеся Довгого”, який розповідав про те, що він поставлений на округ, щоб чесно проводилась компанія.У ході розмови опонент попередив Лавруся: якщо той і надалі продовжуватиме їздити агітувати і проводити предвиборчу компанію,то у нього будуть проблеми.Також Бондар вручив повістку в зону АТО Андрію Лаврусю.На такий флейм кандидат відповів, що в зону АТО поїде разом з Бондарем та Кузьменком. Після того полився бруд в ЗМІ, де повідомлялося про те, що Андрій Лаврусь “косить” від армії. За словами Лавруся повістка – липова, датована 23 вересня, а вже 18 вересня вийшла постанова про реєстрацію.Тож брудна кампанія Довгого не спрацює. 
У Кіровограді кандидат в депутати розповів про жорстку боротьбу і погрози опонентів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований