02 травня 2024, четвер

У Кіровограді напали на керівника виборчого штабу Ляшка

Керівник Кіровоградського міського виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Максюта сьогодні дав прес-конференцію, на якій розповів про напад та перешкоджання його політичній діяльності. Про це повідомляє Златопіль.
За словами Андрія Максюти учора о 9 годині ранку неподалік від його будинку у мікрорайоні Катранівка, двоє молодиків у капюшонах напали на нього ззаду та нанесли удар по голові. Але керівник виборчого штабу швидко зорієнтувався і, добігши до машини, дістав пістолет Макарова (ним зареєстрований) та почав стріляти у повітря. Нападники, не очікувавши такого супротиву Максюти, сіли у машину марки ВАЗ з номерним знаком ВА 2712 АС та на шаленій швидкості втекли і не зупинились навіть на подальші постріли.
“Я пов’язую цей напад зі своїм активним громадсько-політичним життям у статусі керівника Кіровоградського міського виборчого штабу Радикальної партії Олега Ляшка та у статусі голови ГО “Комітет по боротьбі з корупцією”. Версій щодо нападу на мене може бути багато. Я сподіваюсь, що особи, які напали, будуть встановлені. Деякі можуть подумати, що це “постанова”, яка зроблена Радикальною партією для піару, але це не так.Піаритись на ударах по голові ніхто не хоче. Я розумію, що за капюшонами – виконавці. Одна особа чи група осіб є ініціатором цього нападу – нехай встановлює слідство” – зазначив Андрій Максюта
Також на прес-конференції Андрій Максюта через ЗМІ звернувся до правоохоронних органів з питанням “Скільки часу потрібно правоохоронцям щоб знайти 2 капюшона, якщо є номер авто, є відео з камер спостереження на супермаркеті АТБ та свідки?”
За інформацією з власних джерел Златополя у правоохоронних органах,відомості про напад внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 125 КК України “Умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень”.
 

У Кіровограді напали на керівника виборчого штабу Ляшка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований