17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині провладний кандидат від Блоку Петра Порошенка підкупав виборців (ФОТО)

Михайло Бевзенко кандидат у народні депутати України від “Радикальної партії” по 101-му округу зафіксував на фото та відео факт зберігання в приміщенні загальноосвітнього закладу пакунків від провладного кандидата, висуванця від “Блоку Петра Порошенка” Олега Голімбієвського. В партії це розцінюється як підкуп виборців. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на Рідний Кіровоград

Фото та відео, за словами Миколи Бевзенка,зроблено в загальноосвітньому навчальному закладі міста Смоліне.

«Я отримав сигнал від свідомих і чесних жителів Смоліного про те, що в «Смолінському навчально-виховному об’єднані» купують виборців і головне, що цинічно це роблять там, де виховуються наші з Вами діти. Я не міг лишитися байдужим» – каже Бевзенко.

Михайло Бевзенко особисто пересвідчився в достовірності інформації. Зайшовши до кабінету директора навчального закладу, він побачив купу пакетів із символікою партії «Блок Петра Порошенка» та написом “Олег Голімбієвський”, у яких були пледи, блокноти, ручки та агітаційні матеріали. На прохання пояснити, звідки у навчальному закладі скільки агітматеріалу, адміністрація закладу спочатку відмовилася від будь-яких пояснень, а потім сказали, що це подарунки Голімбієвського колективу школи до Дня вчителя.  

«Згідно ч. 14 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», надання виборцям чи установам коштів або безоплатно товарів чи інших матеріальних цінностей забороняється. Такі дії кандидатів трактуються як непрямий підкуп виборців і можуть каратися згідно норм Кримінального кодексу України. Тому займатись благодійною та спонсорською діяльністю під час виборів кандидатам в депутати забороняється, і Голімбієвського це теж стосується, хай не забуває про це» – наголосив Михайло Бевзенко.

Сільський голова Микола Мазура, який теж приїхав до освітнього закладу, де зафіксували факти підкупу, наголосив, що це ганебно для Смоліного і пообіцяв надалі пильнувати за передвиборчою агітацією кандидата.

                                                                                                

                                                                                                

                                                                                                

                                                                                                

                                                                                                                              {youtube}?v=RS4nt6dM-vE{/youtube}

 

 

На Кіровоградщині провладний кандидат від Блоку Петра Порошенка підкупав виборців (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований