25 квітня 2024, четвер

Мешканці Кіровоградщини можуть подати петиції через сайт обласної ради

Кіровоградська обласна рада запустила механізм громадських петицій. Звернення до керівництва обласної ради можна подати через  платформу e-dem.in.ua, на яку можна перейти через сайт облради. Про це пише Рідний Край.
Колективне звернення громадян розглядається за умови збору на її підтримку не менше як 10 000 підписів громадян протягом не більше 90 днів з дня оприлюднення петиції.
Розгляд Петиції здійснюється невідкладно, але не більше 10 робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду. Якщо Петиція містить клопотання про її розгляд на громадських слуханнях територіальної громади Кіровоградщини, автор (ініціатор) має право представити Петицію на таких слуханнях. У цьому разі строк її розгляду продовжується на строк, необхідний для проведення відповідних слухань.
Наразі зареєстровано три петиції: «Назвати на честь Андрія Кузьменка вулицю в Кіровограді» (16 підписів), «Проти перейменування вулиці 40 років України» (5 підписів), «Про звернення до Президента України та Верховної Ради України щодо анексії Криму та воєнного конфлікту на Донбасі»(3 підписів).
В останній петиції ідеться про прийняття облрадою звернення до Верховної Ради і ведення миротворчих військ на територію Східної України. Зареєструвати власну петицію чи підтримати існуючу можна на сайті.
Мешканці Кіровоградщини можуть подати петиції через сайт обласної ради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований