17 травня 2024, п’ятниця

Активісти Кіровоградського Євромайдану підтримують единого кандидата Андрія Лавруся

Рада ГО “Кіровоградський Євромайдан” оприлюднила своє звернення до громадських організацій та ініціатив, а також активних мешканців Знам’янського, Світловодського, Олександрівського, Онуфріївського та Новгородківського районів з закликом підтримати на позачергових виборах до парламенту кандидата від Майдану Андрія Лавруся. Про це повідомляє Златопіль з посиланням на прес-службу ГО “Кіровоградський Євромайдан”.
Звернення до мешканців Знам’янського, Світловодського, Олександрівського, Онуфріївського та Новгородківського районів
Очищення суспільства сьогодні важливий, але складний процес. Протягом останнього року українці за допомогою мирних протестів відстоюють демократичні принципи життя та домагаються європейських підходів у ставленні до людини. І ми, врешті, змусили ганебного президента покинути нашу землю. Проте кривавий президент лишив по собі спадок, який перефарбовується в кольори інших партій. Це люди, які працювали в його команді – адже знищення українців відбувалось системно й цілеспрямовано. Події грудня-лютого стали доказом того, що фізичне знищення стало нормальним явищем для людей, які працювали в одній команді зі злочинцем.
Ми, активісти Кіровоградського Євромайдану, безпосередні організатори та учасники місцевих акцій протестів під час Революції Гідності, не можемо бути байдужими і лишатись осторонь, коли злочинці намагаються реваншуватися. Оскільки процеси злиття провладної партії з колишніми регіоналами мають яскравий вияв, маємо усвідомлювати відповідальність за своє майбутнє. Люди, які не мають морального права балотуватись у народні депутати не нехтують ніякими методами для досягнення мети. Особливостями ведення ними передвиборчої кампанії є підкуп, система двійників та чорний піар. Зокрема, в одномандатному виборчому окрузі #102 Кіровоградської області вітально-подарунковим потенціалом намагається «завоювати» довіру в місцевого населення член сумнозвісної команди Л. Черновецького. Натомість у 102 виборчому окрузі до Верховної Ради балотується людина з прагматичним баченням сталого розвитку України, активіст Революції Гідності – один з лідерів Кіровоградського Євромайдану – Андрій Лаврусь. Ще з 2010 року Андрій є активним борцем зі злочинною «Партією Регіонів». Його ідейні переконання, високий рівень відповідальності, уміння організувати роботу на ввіреній йому ділянці перевірені конкретними справами. Саме тому Кіровоградський Євромайдан одностайно підтримав Андрія Лавруся кандидатом у народні депутати до Верховної Ради України. Ця людина жодним вчинком не дала приводу сумніватися в його порядності та відданості загальній справі.
Звертаємося до громадських організацій та ініціатив, активних мешканців  Знам’янського, Світловодського, Олександрівського, Онуфріївського та Новгородківського районів про підтримку єдиного кандидата від Майдану Андрія Лавруся на позачергових виборах народних депутатів 26 жовтня 2014.
Слава Україні!

 

 

Активісти Кіровоградського Євромайдану підтримують единого кандидата Андрія Лавруся
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований