29 березня 2024, п’ятниця

Савченко: Інші партії теж мали б взяти у свої списки українських заручників у російських тюрмах, як це зробила «Батьківщина»

Як і «Батьківщина», інші українські партії мали б також взяти у свої виборчі списки хоча б по одному політв’язню, які сидять в російських тюрмах, аби ті отримали статус народного депутата, а відтак мали б значно більші шанси на визволення. Про це заявила народний депутат фракції «Батьківщина» Надія Савченко під час своєї першої прес-конференції у Києві. 
 
 
«Тим самим ми показали б Росії, що люди, яких там незаконно судять і гноять в тюрмах, для українців є героями, а не злочинцями. Ми всі там герої. «Батьківщина» зробила це і я їй дуже дякую!», – пояснила вона.
Це була одна з наймасовіших і найбільш представницьких прес-конференцій в українській столиці за останні роки, з присутністю практично всіх вітчизняних, численних іноземних, у т.ч. і російських ЗМІ. Захід тривав майже дві години.
Надія у доброзичливій тональності дала там чіткі та змістовні відповіді на всі питання журналістів, також і щодо свого політичного майбутнього.
Зокрема, вона запевнила, що є членом команди «Батьківщини» і змінювати її не збирається. «Я не з тих людей, які «бігають». Я не перебіжчик. Я прийшла сьогодні з партією «Батьківщина» і не збираюся йти кудись в третю, десяту чи іншу, або ставати позафракційним депутатом. Якщо мене буде щось не влаштовувати – ми будемо говорити, будемо змінюватись, будемо вчитись і боротися разом. Але з «Батьківщини» виходити не буду!» – наголосила Надія.
 
Савченко: Інші партії теж мали б взяти у свої списки українських заручників у російських тюрмах, як це зробила «Батьківщина»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований