19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградська ОДА домовилась про співпрацю з представниками Асоціації гуманітарного партнерства

Сьогодні пообіді за участі представниць Громадської спілки "Асоціація гуманітарного партнерства" відбулось урочисте підписання меморандуму, котре офіційно закріпило домовленість про взаємодію та співпрацю між спілкою та Кіровоградською облдержадміністрацією в особі голови ОДА Сергія Кузьменка. 
Основними напрямами співробутництва, згідно підписнаого документу, має стати здійснення громадської оцінки актів та проектів, підготовлених структурними підрозділами ОДА, організація та проведення науково-практичних семінарів, лекцій, бесід та тренінгів, а також надання посильної соціальної та юридичної допомоги усім верствам населення котрі такої підтримки потребують. 
"При ОДА буде створена експертна група котра складатиметься з представниць нащої Громадської спілки. Саме ці люди, за потреби, зможуть надавати свою оцінку тим чи іншим суспільноважливим документам котрі у поальшому будуть підписані головою ОДА Сергієм Кузьменко. 
Цим, одначе, наша діяльність не завершується. Уже на сьогодні нами підготовлено ряд проектів, зокрема – щодо проведення роботи з тимчасово переміщеними особами та сім'ями загиблих в АТО військовослужбовців. Впевнена, що подібна співпраця між громадським сектором та владою буде взаємовигідною обом сторонам", – резюмувала голова спілки Тетяна Дмитренко. 
Зі свого боку Сергій Кузьменко підкреслив, що даний Меморандум є безтроковим та може бути змінений чи доповнений у будь який момент.
Кіровоградська ОДА домовилась про співпрацю з представниками Асоціації гуманітарного партнерства
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований