07 травня 2024, вівторок

Кіровоград: Лариса Онул порекомендувала Яринічу “пролікувати свій штаб”

Щойно в Кіровоградському прес-клубі закінчилася екстренна прес-конференція кандидата в народні депутати по 99 виборчому округу Лариси Онул, повідомляє кореспондент Златополя.

Під час прес-конференції Лариса Онул розповіла про факти некоректної політичної боротьби, які вона пов’язує з роботою опонента – кандидата від “Блоку Петра Порошенка” Костянтина Яриніча:

Те, що відбулося після підписання Меморандуму, не є припсутимим. – зазначила кандидат. – На Покрову, знаючи, що я віруюча людина, були закидані червоною фарбою всі білборди, на яких була моя політична агітація. Цілилися прямо в голову. Крім того, вночі у Дендропарку було вбито 3-х фазанів: їм скрутиили голови за окультним обрядом.

Разом з тим, як зазначила Лариса Онул, білборди Яриніча жодним чином не заплямовані. Псування білбордів Лариса Анатоліївна пов’язує з діяльністю свого конкурента Костянтина Яриніча:

“Я особисто раджу пану Яринічу пролікувати свій штаб” 

Лариса Анатоліївна також зазначила, що існують факти співпраці Костянтина Яриніча з Партією регіонів.
Особи двох правопорушників (обоє – 1992 року народження), які псували борди Лариси Онул, уже встановлено правоохоронними органами, повідомила під час прес-конференції кандидат. 

 

Кіровоград: Лариса Онул порекомендувала Яринічу “пролікувати свій штаб”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований