17 травня 2024, п’ятниця

У “Свободі” переживають за зарплату долинських металургів

Свободівці Долинщини висловлюють своє занепокоєнняз приводу затримки заробітної плати працівникам КГЗКОРу. Про це Златополю повідомили в прес-службі обласної “Свободи”. 
Долинська районна організація ВО «Свобода» отримує останнім часом чимало скарг від працівників розташованого на території району Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд з приводу тривалої невиплати заробітної плати на підприємстві. 
Згідно з останньою інформацією, яку надали місцевим свободівцям, більше восьмиста працівників комбінату вже не отримують заробітну плату протягом 4-х місяців. Як пояснюють працівникам КГЗКОРу, така затримка виникла внаслідок реорганізації міністерства та зміни розпорядника коштів, ініційованих чиновниками з Кабінету міністрів України. 
Найбільше обурює в цій історії те, що так звана реорганізація міністерства з відповідним перепідпорядкуванням та поновленням паспорта підприємства, від чого й потерпають прості працівники, цього року відбувається вже вдруге. Після першої так званої реорганізації заробітну плату затримали на три місяці й виплатили її лише наприкінці травня. Коли буде ліквідовано другу заборгованість, наразі невідомо. У зв’язку з цим Долинська районна організація ВО «Свобода» висловлює свою занепокоєність ситуацією, що склалася на підприємстві внаслідок тривалої невиплати заробітної плати, й закликає уряд звернути увагу на дану проблему, яка призвела до посилення соціальної напруги в Долинському районі.
У “Свободі” переживають за зарплату долинських металургів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований