06 травня 2024, понеділок

Кабмін внесе термінове подання Порошенку на звільнення голови Кіровоградської ОДА Кузьменка

Кабінет міністрів України внесе термінове подання Президентові на звільнення голови Кіровоградської ОДА Сергія Кузьменка. Про це в ефірі каналу новин “24” із засідання Уряду повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, пише Златопіль.

Як повідомляється, під дію люстраційного закону підпадає 39 осіб, 19 з яких уже написали заяви про звільнення, а 20 буде звільнено відповідно до прямої норми статті закону “Про очищення влади”:

 – Один керівник Кіровоградської обласної державної адміністрації… – зазначив Арсеній Яценюк- ми вносимо термінове подання Президенту України про його звільнення на тій підставі, що він не відповідає закону України “Про очищення влади” і повинен бути звільнений саме на підставах люстрації.  

Як повідомили нам у прес-службі Кіровоградської ОДА, Сергій Кузьменко НЕ ПИСАВ жодної заяви на звльінення з посади, а подання чи не подання Президентові лежить виключно в компетенції Кабінету міністрів України, тому за детальними коментарями необхідно звернутися в прес-службу Кабміну.

 

Фото – svetlovodsk.com.ua 

Кабмін внесе термінове подання Порошенку на звільнення голови Кіровоградської ОДА Кузьменка
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований