17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: скандальновідому директрису поновили на посаді

Екс-директор Компаніївської школи Людмила Нарівна виграла суд першої інстанції і відновилась на посаді, пише Гречка.
Згідно рішенню прийнятого сьогодні, 12 липня, Компаніївським районним судом директора мають відновити на посаді та виплатити їй зарплату за час вимушеного прогулу – з 17 лютого 2016.
Нагадаємо, екс-директорка позивалася до районного відділу освіти, оскільки вважала своє звільнення незаконним.
Вчора, 11 липня, у процесі розгляду справи суддя відправився до нарадчої кімнати, щоб розглянути чергове клопотання, але невдовзі з`явилася його помічниця та повідомила, що оголошення ухвали відбудеться, 12 липня о 12.00.
– Я вважаю, що процедура суду не дотримана, оскільки суд пішов у дорадчу кімнату з розглядом клопотання, а вийшовши з нарадчої кімнати виніс рішення. Не було дотримано процедури дослідження письмових доказів, які є суттєвими для вирішення даної справи. – зазначила адвокат відповідача Ірина Березовська – Суд мав запитати, чи всі докази розглянуто, перейти до судових дебатів, а потім винести ухвалу.
На думку юриста, не було закінчення з’ясування обставин та перевірки її доказами. Зокрема не був озвучений наказ про звільнення.
– Саме ці документи містять перелік порушень за які було притягнуто до дисциплінарної відповідальності і звільнено директора. – стверджує Березовська.
Адвокат зазначає, що бачить підстави для подання апеляційної скарги, проте поки не може прокоментувати чи її клієнт – районного відділу освіти – подаватиме апеляцію.
Кіровоградщина: скандальновідому директрису поновили на посаді
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований