05 травня 2024, неділя

Мустафа Найєм залишиться на Кіровоградщині щоб попередити зрив виборів та фальсифікації на 102-му окрузі

Представники Блоку Петра Порошенка Світлана Заліщук та Мустафа Найєм приїхали до Кіровограда і зібрали журналістів “у зв’язку з кричущою ситуацією яка відбувається на 102-му окрузі”. На прес-конференції також був присутній самовисуванець по 102-округу Андрій Лаврусь.
Кандидати всерйоз занепокоєні подіями які відбуваються на 102-му виборчому окрузі:
– Бондар підвів нас тим, що розповідав, що він представник Довгого, а паралельно балотувався від Блоку Петра Порошенка. Бондар та Довгий – це вороги чесних виборів- повідомив Найєм.
«Ми не можемо змінити бюлетень, на превеликий жаль, це – правда, – відзначив Найєм. – Зате можемо об’єднати свої зусилля, обравши єдиного кандидата від правих сил. Тому Блок Петра Порошенка підтримує Андрія Лавруся як единого кандидата від 102-округу”.
Як зазначив Андрій Лаврусь йому відомо про те що,вже працює піраміда за якою збирають данні та обіцяють гроші.
«У нас на руках вже є зафіксовані докази підкупу виборців. – додав Мустафа Найєм, – Людей беруть на список, обіцяючи невдовзі занести гроші. Всупереч закону, агітаційна продукція розклеюється на стовпах, у ЗМІ поширюються наклепи про підкуплених особисто мною тітушок. Що ж, про себе відзначу, що Довгий купив собі хороший сайт – «СвітловодськІнфо». 
На думку Мустафи,Лесик є рекордсменом по розповсюдженню джинси.
Також Світлана Заліщук повідомила про факт звезення на бази відпочинку декількох десятків молодиків (тітушок) для зриву виборів. Звертаючись до незалежних журналістів, активістів Світлана закликала в ніч виборів прийти і особисто проконтролювати щоб не було зриву виборів,та фальсифікацій.
Наостанок представники блоку повідомили про те,що збираються залишитись у місті до кінця виборів і особисто контролювати виборчий процес на 102-му окрузі.
Мустафа Найєм залишиться на Кіровоградщині щоб попередити зрив виборів та фальсифікації на 102-му окрузі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований