05 травня 2024, неділя

Кіровоград: як кандидати в нардепи заяви в міліцію писали (Фото)

Учора після прес-конференції,яка відбулась в ІЦ «Перевесло», Мустафа Наєм, Світлана Заліщук та кандидат у народні депутати по округу № 102 Андрій Лаврусь рушили у приміщення У МВС для офіційної передачі матеріалів доказової бази щодо Олеся Довгого Анатолію Вітюку, очільнику Кіровоградського обласного У МВС.
У свою чергу начальник УМВС розповів, що в області вже зареєстровано 41 порушення, із яких 22 на окрузі № 102,та запевнив що заяви будуть негайно зареєстровані і кримінальні провадження відкриють протягом доби.
Під час передачі трьох заяв про порушення виборчого законодавства присутні журналісти звернулись до начальника УМВС України в Кіровоградській області Анатолія Вітюка за роз’ясненнями: чому під час вчорашнього “концерту” Ларіна органи правопорядку бездіяли коли почалась бійня та чому працівники міліції були одягнені в цивільний одяг. 
-Присутність правоохоронців на заході була обумовлена необхідністю недопущення трагічних подій. Головне ж завдання міліції, – за словами пана Вітюка – охорона громадського порядку.
Однак конкретну причину такої бездіяльності своїх підлеглих головний міліціонер Кіровоградщини не надав.

[widgetkit id=162]

 

Кіровоград: як кандидати в нардепи заяви в міліцію писали (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований