05 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині партія влади зливається під колишніх регіоналів (Відео)

Партія влади “зливає Кіровоградщину” під представників колишньої Партії регіонів. Про це під час спільної прес-конференції з Сергієм Соболєвим в “Кіровоградському прес-клубі” заявив кандидат в народні депутати по 99 ОВО (м. Кіровоград) Павло Топчій, передає “Златопіль”.
 
Кандидат-мажоритарник по Кіровограду Павло Топчій заявив, що є докази “зливу” партією влади Кіровоградської області під колишніх регіоналів: 
– першим доказом кандидат назвав призначення головою Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка  народного депутата від Партії регіонів, співорганізатора Антимайдану в Кіровограді та людини, що голосувала за диктаторські закони січня; 
– друге: знаковим було, що на засіданні Кіровоградської обласної ради, де вносилося питання про недовіру губернатору (що в повноваженнях облради), керівник Кіровоградського “Блоку Петра Порошенка” Костянтин Яриніч не підтримав висловлення недовіри пану Кузьменку і, більше того, заявив що Кузьменко – “гарний господарник”;
– “Третій доказ”, говорить Топчій, “ми отримали нещодавно: в неділю до нас приїздив пан Ларін, який до призначення Кузьменка жодного разу не приїжджав. Ви бачили до чого призвів його приїзд”
 – Ми ще сподіваємось на те, що до пана Кузьменка буде застосовано закон “Про очищення влади”. – заявив Павло Топчій. – перший крок у цьому зробив Кабінет Міністірв. Далі – слово за Президентом. Ми звертаємось жо Президента: будь ласка, виконуйте закон “Про очищення влади”.
{youtube}v=an37_DKlLCA{/youtube}
Крім цього, Павло Топчій зазначив, що попри підписання двох меморандумів про чесні вибори, кандидати в народні депутати по Кіровограду порушують підписані домовленості:
– Що ми маємо зараз? Один з ініціаторів меморандуму розміщає свою агітаційну продукцію в лікарнях, що заборонено законом; інший – розповсюджує “чорнуху” на своїх політичних опонентів; деякі кажуть, що вони самовисуванці, а прибігають на з’їзд “Опозиційного блоку”… Скажіть мені, будь ласка, навіщо було підписувати ці меморандуми, витрачати ваш час, газетні площі, час на радіо і телебаченні? 
У зв’язку з цим Павло Топчій звернувся до виборців і своїх політичних конкурентів:
– Це підписання Меморандуму – фактично було першою обіцянкою народного депутата. І ми бачимо, що багато хто з них провалив цей тест.Я завжди вірю в краще в людях і звертаюся до кандидатів: залишилося всього кілька днів “мучити людей” своєю політичною агітацією: не порушуйте закон, давайте хоча б до п’ятниці допрацюємо чесно.
На Кіровоградщині партія влади зливається під колишніх регіоналів (Відео)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований