05 травня 2024, неділя

У Кіровограді Яриніч та Найєм розказали про брудні технології та газети з чорнухою

Сьогодні у Кіровоградському прес-клубі дав прес-конференцію кандидат в народні депутати по 99 виборчому округу Костянтин Яриніч. На конференції також були присутні відомі журналісти та кандидати від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм та Світлана Заліщук.
Конференцію кандидат в народні депутати розпочав з розповіді про активну брудну кампанію яку ведуть проти нього опоненти і яка лежить “на межі кримінальної відповідальності”,маючи на увазі висловлювання Лариси Онул про його причетність до подій у Дендропарку. До кінця виборчої кампанії Яриніч пообіцяв оприлюднити прізвища замовників усього того бруду, який лився на нього протягом виборчої кампанії.
На запитання журналіста, чи не є розклеювання агітаційних проспектів з його зображенням у лікарнях,порушенням закону про агітацію,кандидат відповів:
-Це керівник аптеки зробив мені таку медвежу послугу,зараз всі ці агітрозклейки знято.
Цікава оказія сталась по закінченню прес-конференції,один з представників від штабу Лариси Онул звернувся до Мустафи Найєма з запитанням чому він дозволив собі звинувачувати ії у тому, що вона не має відношення до УДАРУ та використовує фото Кличка на бордах без його відома.На що Мустафа відповів,що не зобов’язаний виправдовуватись перед Ларисою Онул,тим паче що особисто спілкувався з Віталієм Кличко і він сказав що не підтримує данну кандидатку. До суперечки долучився Олександр Дануца який висловив своє юридичне бачення ситуації і тільки підтвердив слова Мустафи.
{youtube}v=E0_LPdxYQic{/youtube}
{youtube}v=nsW0LPQ2nr{/youtube}
 
 

У Кіровограді Яриніч та Найєм розказали про брудні технології та газети з чорнухою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований