29 квітня 2024, понеділок

Кіровоградський “Народний фронт”: майже всі політсили використовують брудні технології

Прес-конференція, ініційована керівником Регіонального штабу Політичної партії “Народний фронт” Олександром Горбуновим, розпочалась з констатації факту – брудні технології на позачергових парламенських виборах викоримтоауються майже всіма політичними силами. Про це пише кореспондент Златополя із прес-конференції лідера “Народного фронту” на Кіровоградщині Олександра Горбунова.
Незважаючи на підписаний 7-го жовтня меморандум про чесні вибори, події останніх тижнів продемонстрували, що ситуація не змінилась: масові підкупи виборців, чорний піар, знищення агітпродукції –  усі ці методи ведення нечесної передвиборчої кампанії, котрі застосовувались на виборах минулих років, присутні і сьогодні.
“У кожному виборчому окрузі працюють наші юридичні штаби котрі документують факти прямого та непрямого підкупу виборців. Уже є такі факти за участі кандидатів Олеся Довгого та Михайла Поплавського, однак, нажаль, довести такі справи до судового розгляду доволі складно.” – зазначає Олександр Горбунов.
Крім того, згадали на прес-конференції й про підписання “Народним Фронтом” разом з іншими політсилами меморандуму щодо підтримки у Верховній Раді наступного 8-го скликання “дорожньої карти реформ” у судовій, конституційній та інших сферах.  І хоча в питанні кандидатури майбутнього Прем’єр-міністра крапку ще не поставлено, однак, запевнив присутніх Олександр Горбунов, наразі лише Арсеній Яценюк не словом, а ділом довів свою спрможність контролювати ситуацію в країні в кризових ситуаціях.
 
Кіровоградський “Народний фронт”: майже всі політсили використовують брудні технології
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований