29 квітня 2024, понеділок

Кропивницький: депутати міськради ухвалили зміни до бюджету

Депутати міської ради Кропивницького хотіли голосувати за зміни до бюджету без обговорення і заслуховування керівника фінансового управління. мотивуючи це тим, що її заслуховували минулого разу. Про це повідомляє кореспондент Златополя із четвертого засідання четвертої сесії Кропивницької міської ради.
Міські обранці досить довго ігнорували звернення депутата Яремчук, яка просила заслухати начальника фінуправління КМР Любов Бочкову, але все ж, після перерви, погодилися знову послухати її.
В проекті рішення, як пояснила начальник фінансового управління, нині уже ураховано такі пропозиції, погоджені депутатською комісією, як збільшення видатків на вуличне освітлення, 7 мільйонів на КП "Теплоенергетик" тощо. Разом з тим, фінуправління не врахувало пропозицію депутата від "Батьківщини" Олександра Цертія про виділення 46 тисяч на розробку проектно-кошторисної документації на створення канаізації на одній з вулиць Нової Балашівки. Керівник фінуправління пояснила це тим, що пропозиція була озвучена депутатом під час засідання, але не проголосована. 
Після депутатських дискусій депутат Краснокутський вніс пропозицію проголосувати за проект бюджету вцілому. Райковчи виніс пропозицію на голосування. "За" проголосували 23 депутати.
Кропивницький: депутати міськради ухвалили зміни до бюджету
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований