28 квітня 2024, неділя

Кіровоградщина знову попереду: одразу два з найбільш одіозних кандидатів-мажоритарників балотуються в регіоні

Громадські активісти оприлюднили топ-10 одіозних кандидатів у народні депутати в мажоритарних округах, які є фігурантами антикорупційних журналістських розслідувань та результатів громадського моніторингу корупціонерів у владі. Список кандидатів-корупціонерів представили координатор руху “Чесно” Інна Борзило та представник Центру протидії корупції Дарина Калинюк, передає Newsru.ua з посиланням УНІАН.
Як повідомляється, до списку потрапили такі відомі політики як колишній секретар Київради Олесь Довгий, одіозний власник автозаправок WOG Ігор Єремеєв, скандальний комуніст та екс-голова митної служби України Ігор Калєтнік, народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов, бізнесмен Сергій Клюєв та екс-міністр оборони Олександр Кузьмук.
Також до списку потрапили ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський, колишній міністр транспорту Микола Рудьковський, екс-спікер ВР Володимир Литвин, та екс-“регіонал” Антон Яценко.
Нагадаємо, Олесь Довгий балотується по ОВО № 102 (центр – Знам’янка), а Михайло Поплавський – по ОВО № 101 (м. Голованівськ)
 
Кіровоградщина знову попереду: одразу два з найбільш одіозних кандидатів-мажоритарників балотуються в регіоні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований