26 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: у об’єднаній громаді пройдуть вибори

30 жовтня у населених пунктах, які торік увійшли до складу  Маловисківської міської об'єднаної територіальної громади, – селах Паліївка, Олександрівка та Первомайське – можуть  відбутись  перші місцеві вибори старост. 
Рішення про це мають прийняти депутати міської ради на найближчій сесії
Досі функції старост виконували колишні сільські голови цих територій, причому, дуже часто виникали конфліктні ситуації як правового характеру, так і стосовно бездіяльності окремих "в.о".
Не так давно  "Златопіль " уже розповідав про сходку  жителів села Первомайського, в ході якої мешканці висловили недовіру виконуючому обов'язки старости Миколі Горденку, однак, через законодавчі  колізії його так і не було звільнено і він продовжує залишатись на посаді, очікуючи  виборів.
Тепер же виборці у передбачений законодавством спосіб мають визначитись, кому довірять виконання функцій старости, з ким пов'язують надії на те, що у складі громади їх села розвиватимуться, а не занепадатимуть.
Як стало відомо "Златополю",  серед претендентів на старост є як і колишні сільські голови, так і зовсім нові, амбітні і активні у громадському житті особи. Хто має більше авторитету і підтримки жителів і покажуть майбутні вибори.
Кіровоградщина: у об’єднаній громаді пройдуть вибори
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований