01 травня 2024, середа

Кіровоградщина і Черкащина дружитимуть райрадами

На  Шполянщині Черкаської області з метою обміну досвідом побувала делегація керівників місцевого самоврядування та органів виконавчої влади Маловисківщини. Про це повідомляє кореспондент Златополя у Малій Висці, що на Кіровоградщині.
Очолювала делегацію з 15 осіб голова районної ради Світлана Сосновська, а до делегатів увійшли, зокрема, заступник голови райради Валерій Палій, заступник голови Маловисківської райдержадміністрації Лілія Синчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Світлана Кравченко, а також керівники місцевих рад.
Маловищани відвідали п’ять населених пунктів району і місто, де мали розмови з керівниками та жителями,   почули про здобутки і проблеми сусідів  в галузях освіти, медицини, сфері соціального захисту тощо.
Результатом виїзного семінару з питань місцевого самоврядування, які стали вже звичними в практиці роботи Маловисківської районної ради,  стало підписання угоди про співпрацю між Шполянською районною радою Черкаської області і Маловисківською районною радою Кіровоградської області.
Кіровоградщина і Черкащина дружитимуть райрадами
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований