01 травня 2024, середа

Верховна Рада визначилася з датою виборів сільського голови на Кіровоградщині

Вчора, 7 вересня, набрала чинності Постанова Верховної Ради України про позачергові вибори Вершино-Кам’янського сільського голови (Вершино-Кам’янська сільська рада Новгородківського району Кіровоградської області). Про це повідомляє інтернет-видання novgorodka.com.ua з посиланням на Постанову ВРУ.
Як повідомляється, у зв’язку з достроковим припиненням повноважень Вершино-Кам’янського сільського голови Дімітрієва В.М., який був обраний на чергових виборах 25 жовтня 2015 року Верховна Рада постановила призначити позачергові вибори на неділю 4 грудня 2016 року.
10 травня 2016 року Дімітрієв В. М. звернувся з особистою заявою до Вершино-Кам’янської сільської ради про складання ним повноважень сільського голови за власним бажанням.
Питання про складання Дімітрієвим В. М. повноважень сільського голови було розглянуто на сесії Вершино-Кам’янської сільської ради 30 травня 2016 року.
У зв’язку з цим Вершино-Кам’янська сільська рада порушила перед Верховною Радою України клопотання про призначення позачергових виборів Вершино-Кам’янського сільського голови.
Верховна Рада визначилася з датою виборів сільського голови на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований