18 квітня 2024, четвер

Мер міста на Кіровоградщині розповів про куплені ЗМІ

Видання, яке за висновком експертів контролюється Олександром Шаталовим, екс-співробітником Адміністрації президента часів Януковича, заступником голови обласного виборчого штабу Партії регіонів у Кіровограді, пише замовні матеріали. 
Про те, що у співробітників видання немає можливості висловлювати власну думку, повідомив Олександрійський міський голова Степан Цапюк на засіданні виконавчого комітету. Він послався на приватну розмову із редактором обласного видання "Україна–Центр", передають Олександрійські новини.
"Я разговаривал з редактором, не буду называть его фамилию. У нас есть солидное такое издание "Украина-Центр". Все знают редактора, не буду говорить фамилии. Ну как-то так пооткровенничали. Степан, если б я писал то, что я хотел, а не то, что говорил мой хозяин, то я бы уже на рынке торговал овощами. Уважемый во всей Украине журналист, и все остальное", – сказав Степан Цапюк.
Як прокоментував редактор видання "Україна-Центр" Єфим Мармер, такої розмови навіть теоретично не могло відбуватись, бо, по-перше, заборон і тиску немає, по друге – редактор видання не настільки в близьких відносинах із мером, щоб звертатись до нього по імені. Є й інша причина – торгувати на ринку овочами він не пішов би, бо Є. Мармер має декілька дипломів з вищою освітою, які за бажання та потреби можна було б використати на власний розсуд.
{youtube}v=YKkCXecf1OI{/youtube}
 

 

Мер міста на Кіровоградщині розповів про куплені ЗМІ
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований