29 вересня 2024, неділя

Депутати втретє повернуться до розгляду звільнення секретаря міської ради Кропивницького

Депутати міської ради Кропивницького втретє вирішили поставити на порядок денний рішення про звільнення секретаря міської ради Кропивницького. Цього разу депутат Зайченко посилається на те, що в нього, нібито, не спрацювала картка.
Разом з тим, як зазначив депутат Смірнов, якщо рішення міськради було двічі не проголосовано під час засідання, воно переноситься на іншу сесію міськради. Як зазначив голова регламентної комісії міської ради Кропивницького депутат Демченко зазначив, що третє голосування є порушенням регламенту, а, отже, рішення може бутти оскаржденим в суді. Підтримали Смірнова і Демченка депутати від "Батьківщини": 
– Усі ми з вами знаємо, що насправді зараз відбувається. Від імені партії "Батьківщина" хочу подякувати Сергію Вікторовичу Бойку за його принципову позицію, за те, що він не зрадив своїх виборців і протистоїть тим політичним силам, які нині керують міською радою і міським головою.
Лідер фракції "Батьківщина" Олександр Цертій зазначив, що третє голосування буде порушенням закону, більше того, потреби в такому голосуванні зараз немає, адже є ряд питань, які набагато важливіші 
Попри протест голови регламентної комісії та депутатів, міський голова Анлрій Райкович поставив на голосування питання про включення питання про звільнення секретаря міської ради до порядку денного. Рішення було включено.
Депутат міської ради Яремчук опісля голосування заначила, що мер Кропивницького порушує регламент.
Фракція "Свободи" відмовилася брати участь у засіданні сесії міськради, посилаючись на грубі порушення реггламенту міськради.

На даний момент оголошено перерву на 15 хвилин. 

Депутати втретє повернуться до розгляду звільнення секретаря міської ради Кропивницького
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований