30 вересня 2024, понеділок

Фейкові аккаунти хочуть змусити Кіровоградську облраду до “здорових економічних відносин” з Росією

24 жовтня в Єдиній системі електронних петицій з’явилося звернення до Кіровоградської обласної ради, у якому викладено надзвичайну важливість налагодження “здорових економічних відносин з РФ”. Наразі зібрано більше 1000 підписів, які, до речі, з’являються зі швидкістю по 3-4 підписи (а то і більше) за хвилину, інформує Златопіль із посиланням на Першу електронну газету.
Автор петиції Михальчук Олександр Володимирович у своєму зверненні детально описує, як багато Україна, нібито, втратила через санкції між Україною та Росією. Наголошуючи на необхідності відновлення “здорових економічних відносин з РФ”, навіть посилається на слова міністерств та Президента.
Петицію зареєстровано 24 жовтня 2016 року. За 12 днів її підписало вже 1108 людей.  До того ж ці “жителі Кіровоградщини” настільки однодумці, що підписують петицію фактично одночасно, починаючи з 28 жовтня. Підписи з’являються в певний проміжок часу. 
Ось навіть близько третьої ночі певна кількість жителів Кіровоградщини вирішили висловити свою громадянську "позицію":
Таких випадків синхронного прояву громадської активності більше ніж достатньо для того, щоб зробити висновок про те, що голоси під петицією "накручуються" штучно. До кінця збору підписів залишилось 79 днів.
Ілюстрація – i.ytimg.com 
Скріншот  – Перша електронна газета
Фейкові аккаунти хочуть змусити Кіровоградську облраду до “здорових економічних відносин” з Росією
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований