01 жовтня 2024, вівторок

Секретар міськради Кропивницького хоче розглядати депзапити в останню чергу через “популізм”

У міській раді Кропивницького розглядають інший варіант організації сесій міської ради. Про це під час сьогоднішньої ранкової апаратної наради міського голови повідомив секретар ради Андрій Табалов, повідомляє "Златопіль" із посиланням на "Акулу".
Зокрема, у міськраді розглядається пропозиція заслуховувати депутатські запити не на початку сесійного засідання, а в кінці, спочатку голосуючи за важливі для міста та його жителів питання. Андрій Табалов запевняє, що це дасть можливість не затягувати сесії, як це відбувається на останніх засіданнях, та уникнути популізму депутатів. 
"Я пропоную, щоб запити розглядалися в кінці, адже багато депутатів піаряться на цьому і затягують засідання", – зазначив Андрій Табалов під час ранкової наради.
Нагадаємо, згідно ст 34 п. 2 регламенту міської ради депутатські запити оголошуються на початку кожного пленарного засідання. Тож подібне нововведення буде суперечити головному документу, яким мають керуватись рада та депутати зокрема.
Коментар щодо заявленого керівництвом міста "популізму", через який, нібито, депутати завалили останнє засідання сесії міськради,  на своїй сторінці в Facebook дав глава фракції "Батьківщина" в міськраді Олександр Цертій, як реакцію на публікацію нашого видання "Райкович впевнений, що сесію "завалили" популісти":
– А я думав що сесію "завалили" депутати, які з голосу намагались внести багатомільйонний перерозподіл видатків в програмах ЖКГ. І ще знаю точно, що ці зміни не розглядалися на постійних комісіях і навіть не озвучувались на погоджувальній нараді..

Фото – Златопіль 

 

Секретар міськради Кропивницького хоче розглядати депзапити в останню чергу через “популізм”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований