02 травня 2024, четвер

У Долинській захопили міську раду (Фото)

Обурені мешканці збунтувалися проти свавілля влади і захопили міську раду в Долинській, Кіровоградська область. З приміщення нікого не випускатимуть і не впускатимуть, допоки не будуть вирішені наболілі для містян питання.  Про це Златополю повідомив спікер незалежної профспілки “Трудова Солідарність” Юрій Лісниченко. 
Сфера житлово-комунального господарства – справжня кара для жителів Долинської. Постачанням тепла в оселі містян займається приватний монополіст — «Долинські об’єднані мережі». Тарифи на опалення в місті — одні з найвищих в Україні, якість послуги залишає бажати кращого. Люди не можуть перейти на індивідуальне опалення, а тим, хто все-таки від’єднався «від труби», незаконно нараховують значні суми, стягувати які беруться через суд.  
13 листопада ініціативна група мешканців захопила міську раду та вимагає вирішення наболілих питань. На місці громаду підтримують активісти незалежної профспілки “Трудова солідарність”. Протестувальники висувають такі вимоги: 
– дозволити всім охочим перейти на індивідуальне опалення;
– встановити справедливі тарифи на комунальні послуги, насамперед на опалення;
– скасувати незаконні судові рішення щодо боржників і відкликати судових виконавців;
– провести справедливе розслідування діяльності «Долинських об’єднаних мереж». 
Як пише firstsocial.info, міськвиконком Долинської нарешті погодився розпочати своє засідання, як того вимагала громада. Також, за інформацією цього сайту, із Кіровограда влада направила спецпідрозділ міліції для придушення «повстання» у Долинській.
У Долинській захопили міську раду (Фото)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований