02 травня 2024, четвер

Кіровоград: депутат міськради хоче встановити світлофор на перехресті паралельних вулиць

До редакції Златополя потрапило депутатське звернння на ім’я секретаря міської ради Івана Марковського від депутата міськради, екс-кандидата в народні депутати по 99 ОВО (м.Кіровоград) Артема Стрижакова. У даному зверненні депутат просить Марковського “забезпечити виконання встановлення світлофорного регулювання” на перехресті вулиць Космонавта Попова та Генерала Жадова у Кіровограді. 
Як сказано в документі, до Артема Стрижакова як до депутата Кіровоградської міської ради “неодноразово зверталися мешканці району Космонавта Попова та Генерала Жадова з проханням щодо безпеки пішоходів, і встановленню світлофору на перехресті вулиць Космонавта Попова та Генерала Жадова”.
Варто зазначити, що вулиці Космонавта Попова та Генерала Жадова в Кіровограді є паралельними одна одній, а тому, через свою паралельність, не можуть мати спільного перехрестя.
Попри те, що вулиці не мають спільного преехрестя, як свідчить депутатський запит Артема Стрижакова, начальником управління ДАІ УМВС У в Кіровоградській області Березневичем О.В.”визнано за доцільне введення на цьому перехресті світлофорного регулювання”.
Більше того, начальник ГУ ЖКГ міської ради О.Хачатурян повідомив, що пропозиції щодо встановлення світлофора на перехресті вулиць Попова та Жадова (!) взяті до відома та будуть повторно розглянуті при формуванні  титульного списку об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту доріг на 2013 рік.
Для наглядності – вулиці Попова та Жадова на карті Кіровограда.
[widgetkit id=215]
P.S. Редакція “Златополя” з радістю опублікує коментар депутата міської ради Артема Стрижакова та інших, причетних до цього осіб. 
 

Кіровоград: депутат міськради хоче встановити світлофор на перехресті паралельних вулиць
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований