28 квітня 2024, неділя

Мер Олександрії прозвітував перед громадою через YouTube (ВІДЕО)

Міський голова Олександрії, що на Кіровоградщині, вирішив прозвітувати перед громадою за свою роботу на відео-сервісі YouTube, де відтепер можна переглянути два відеоролики, що називаються «Звіт міського голови С.Цапюка».
Про це пише Златопіль із посиланням на Олександрійські новини.
Разом з тим, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», міський голова не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами. Відповідні ж відеоролики, зазначають у виданні, не є «відкритою зустріччю», тим більше, що обидва відео-звернення на початок тижня набрали лише 29 переглядів.
На цих роликах мер російською мовою говорить про діяльність виконавчої влади міста, про економіку та інше, хоча головним аспектом, який, відповідно до закону, необхідно було висвітлити меру, є безпосередня ефективність роботи міського голови за минулий рік.

У виданні зазначають, що останні 2 роки С.Цапюк звітує перед громадянами або з екранів телебачення або через комунальну пресу та уникає відкритої зустрічі з громадянами.
Ілюстрація – Олександрійські новини.
Відео – Олександрійська міська рада
Мер Олександрії прозвітував перед громадою через YouTube (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований