28 вересня 2024, субота

Депутат міськради Кропивницького хоче зобов’язати Райковича прозвітувати ще раз

Депутат міської ради Кропивницького Михйало Демченко подав до Ленінського районного суду міста позовну заяву, у якій просить суд зобов'язати міського голову Андрія Райковича прозвітувати перед територіальною громадою на відкритій зустрічі про свою роботу за 2016 рік.
Текст відповної позовної заяви є у розпорядженні редакції Златополя.
У позовній заяві Демченко вказує на те, що звіт міського голови, попри рекомендації постійної депутатської комісії міської ради з питань діяльності ради і депутатської етики та регламенту від 15 грудня, яку депутат тоді очолював, прозвітував перед громадою на місцевому телеканалі, а не на відкритій зустрічі з громадою.
Депутат вважає, що міський голова таким чином відмовляється звітувати перед громадою і просить суд зобов'язщати Райковича зробити це відкрито. 
– Імітація звіту перед телекамерою дає змогу міському голові уникнути неприємних запитань і дачі прямих відповідей на питання. – стверджує депутат в позовній заяві.
Цікаво, що озвучити дану позовну заяву, на відміну від попередньої, депутату Демченку в сесійній залі не дали, мотивуючи це тим, що це не депутатський запит. а заява і розглянуть її після розгляду усіх питань порядку денного. 
Фото – Златопіль
Депутат міськради Кропивницького хоче зобов’язати Райковича прозвітувати ще раз
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований